Svetsservice

Certifierade för Fujikura svetsservice

Svetsservice TD Fiberoptik

Fujikura är världens i särklass största producent av Fibersvetser. TD Fiberoptik är Sveriges enda certifierade servicecenter för alla modeller av Fujikura fibersvetsar och svetstillbehör. Detta innebär att du kan få både garantireparationer samt vanlig service och reparationer utförda hos oss. Kontakta oss gärna så passar vi in servicen eller reparationen, så att ni är utan svets så kort tid som möjligt. Du har också möjlighet att hyra en liknande svets under tiden.

logo-fujikura

Teckna serviceavtal och få ut maximalt av din Fujikura fibersvets

Återkommande service på er fibersvets spar tid i längden och är en garant för hög produktivitet. Vi är Sveriges enda certifierade servicecenter för marknadsledaren Fujikura. För att få en bra totalekonomi rekommenderar något av våra tre serviceavtal – Standard, Premium och Superior. Saknar ni serviceavtal, kan ändå utföra även utföra service och reparationer på Fujikura-svetsar. Du är varmt välkommen att höra av dig oavsett hur din situation ser ut.

Hyr en fibersvets

Ska er fibersvets på service eller behöver ni komplettera maskinparken tillfälligt? Vi har en bred modellpark som täcker de flesta behov. Vi har såväl kärnlinjerande och V-spårslinjerade enkelfibersvetsar som ribbonsvetsar.